Alla inlägg under mars 2007

Av Anna - 11 mars 2007 19:43

Då var det söndag igen, tänk vad en vecka går fort. Långpromenad i solen och sedan hem och dammsuga. Lika fort som en vecka går, lika fort (om inte fortare) går det att smutsa ner hemma. Inte klokt, tycker man drar fram som ett torrt yrväder med dammsugaren hemma, jämt. Hur som helst. Johanna kom förbi och fikade, hon hade handlat muffins och mazariner. Alltid lika trevligt när Johanna kommer på besök.Svärföräldrarna kom och hade med sig middagsmat. Det var svärmor som stod i köket och fixade middag utefter nåt recept hon hade hittat. Det var gott och skönt att slippa laga mat för en gång skull. Efter kaffe och glass har de nu åkt hem till sig.Skön söndag som tyvärr har rullat på alldeels för fort, men så är det väl alltid. I morgon blir det till att ringa lite viktiga samtal och försöka få iväg lite ansökningar, vill inte men man måste. Är man vuxen så måste man väl även ha ett jobb.

Av Anna - 10 mars 2007 22:03

Jaha det är typ straffet The Ark fick för att deras låt vann i årets melodifestival. Rätt låt som vann? Ehhhhh, nä skulle inte tro det. Jag höll inte på Tommy Nilsson men visst var det lite synd om honom, inte ett enda poäng. Nä, jag höll på Anna Book och Måns Zelmerlöv. Tyvärr var det inte så rätttippat av mig.

Lek

Av Anna - 10 mars 2007 16:48

Lek på rummet med alla leksaker i väntan på att pappa ska komma hem

Av Anna - 10 mars 2007 16:37

Som alltid på lördagar var det babysim även idag. Denna gång fick sonen simma själv under vatten från mig till kanten på bassängen. Som mamma var detta väldigt otäckt men det tyckte inte sonen. Hur kul somhelst tyckte han.På vägen ner till simmet träffade jag och Pernilla, som var mig behjälplig idag, Annica som hade varit i Stockholm helt spontnt över natten. Jag blir alltid lika förvånad när jag träffar på någon jag känner, tycker det aldrig händer annars när man är på stan. Vissa träffar alltid på folk medan andra, typ jag, aldrig ser nån jag känner. Konstigt!Efter simmet gick jag och Pernilla och fikade på Åhlens resturangen, det var hur mycket folk som helst där men det var trevligt. In en sväng sedan på Designtorget, jag älskar den butiken men de hade inte det jag letade efter. Vidare gick jag hem och väntar nu på att sambon ska komma hem så vi kan äta lite mat och dricka lite vin, det är ju trots allt lördag!

Av Anna - 9 mars 2007 17:12

I förmiddags kom sonens gudfar på besök, med sig hade han Mc Donalds- funkar alltid. Vi käkade lunch och drack en kopp kaffe, trevligt. Oftast äter man ju lunch i ensamhet lite snabbt för att inte sonen skall hinna komma ur sin tröttdvala innan han hamnar i vagnen. Skönt med lite sällskap.När gudfar Petter hade åkt bäddade jag ner lilleman i vagnen och sedan gick vi till IKEA, en promenad som tog 40 minuter, inte så farligt. Handlade ljus och tog bussen hem. Eller rättare upp till Gränby där vi som vanligt på fredagarna trängdes med alla köptokiga människor. Låt mig bara säga såhär, vi var inte ensamma på Kvantum idag heller. Varför kan jag inte hålla mig borta från Gränby på fredagarna? Jag begriper det inte, nu var det ju över en vecka sedan jag var där så det kändes ändå helt OK.Ikväll TV och varma mackor, hoppas verkligen att Lasse Brandeby åker ut ur Let´s Dance ikväll.

Av Anna - 9 mars 2007 10:14

Sitter och funderar på vad man gör om man söker efter en viss person som man inte hittar. Jag ska skicka mail till en gammla lärare och till en handledare, ingen av deras adresser är inte längre existernade. Har de slutat? Kan man ringa hem till dem? Vad fasiken ska man göra. Har kollat de olika hemsidorna för att kolla omd eras mail är utbytt mend et verkar inte så heller. Jag begriper ingenting. Måste ha tag på dessa tå personer, de kan typ sitta med hela min framtid i deras händer....usch, vågar inte ens tänka på det nu mitt upp i allt jobbsökande.Kul förresten att du kollat min blogg och kommenterart den Therez- hoppas ni har det bra i Laos, njut av sol, bad, god mat och trevligt folk. Snart är ni tillbaka i slasket och regnsvädret här i Uppsala. NJUT!!!!!!!

Av Anna - 9 mars 2007 10:08

Jag missade slutet på matchen igår mellan Brynäs och HV eftersom jag tog mig an våra fototn på den gammla datorn. Vi håller nämligen på med att tömma hårddisken så att vi kan slänga (eller vad vi ska göra med datorn) eländet. Den är typ sex år gammal och hur seg som helst. Konstigt men det tyckte vi aldrig att den var, förrän nu, när vi har våran nya bärbaa dator. Jag missade slutet på matchen och nu har jag ingen aning om hur det gick. Såg dock på hemsidan att det stod 1-1 i matcher så jag antar att HV vann eftersom Brynäs vann i tisdags. Är det så, hurra och jiiiiipppppppiiiiii, är det inte så, synd. Ni får nya chanser grabbar.

Av Anna - 8 mars 2007 20:00

Heter det kanal 9 eller Tv9? Jag har ingen aning. Hur som helst, när man äntligen fixat... eller hittat kanalen som sänder hela slutspelet och har bänkat sig framför Tv:n för att se matchen ikväll. Tror ni då att de visar HV- Brynäs? Nä, då visar de Modo- Timrå. Kan man bli mer besviken? Det blir såklart att sitta framför webbradion ikväll igen! Typiskt! Lägesrapport: Efter 19,51 minuter har HV lyckats göra 2-0 Känns underbart, nu Brynäs får ni stryk!!!!!I 53:e minuten står det nu 3-2 till det glada gänget från Jönköping! Kom igen nu grabbar, låt inte Gävlelaget slå er ännu en gång. Trampa, som man säger på hockey språk.

Ovido - Quiz & Flashcards