Alla inlägg under mars 2007

Av Anna - 16 mars 2007 19:38

Jaha, då var det fredag igen. Viktväktarna i morse, gick inge bra alls denna vecka. Upp 7 hekto, ny vecka, nya tag. Så kan det gå ibland. Nu ska jag vara mer noga med checklistan!!!!Lunch med Johanna på Cupido. Gott och mycket trivsamt. Sonen härjade fritt och passade samtidgt på att charma de andra lunchgästerna. Känns skönt att han inte är rädd för alla andra, tyvärr är han ju rädd för hans bästis Simon. Lite trist, men det lär väl gå över...Kaffe och mellis hos Johanna på vägen hem, gott och mycket trevligt. Det var länge sedan jag var hemma hos Jo och det var mysigt. Hon hade möblerat om, det var fint och lilleman passade på att kissa i hennes säng. Tur att han bara dricker vatten....Upp till Gränby, handla middag en fredag kan vara svårt nog, ännu värre är det när kassan är skral, mycket skral. Men det gick bra! Låtsas Carbonara och rödvin, det blev riktigt lyckat.Runt en sväng på Gränby Centrum men jag hittade inget jag ville ha. Kom att tänka på hur mycket folk det alltid är där uppe, fredagar är det kanske värst. Men konstigt nog är det typ inte mer än fem personer i varje affär på övervåningen. Varför är det så? Handlar alla sin middag på fredagar och ingen vill eller orkar handla kläder och skor eller gör de det andra dagar? Känns som att jag får fundera vidare på den tanken. Ha en skön fredagkväll alla ni som läser. Kul att det börjar ramla inn lite kommentarer och Sidde, kul att även du är med i gemet. Karin- kanske att du åxå skulle skriva några rader..... Kram på er bådda!

Av Anna - 15 mars 2007 19:59

Då har man varit på en liten långpromenad tillsammans med Karin och sonen Simon, Josefin med sonen Valter och Britta med hennes lilla goding Oscar ända ut till Slavsta. Där bor nämligen Jennie och Alice som hade bjudit hem oss alla i mammagänget på lunch och fika. Väldigt trevlig promenad i fint vårväder och härliga radhus områden. Lunchen hade vi beställt från "Leif på Hörnet" och den var väldigt god, jag tror vi alla blev mätta och kändes oss mycket nöjda.Barnen lekte och hade roligt, ialla fall de andra barnen, min lille son var som vanligt lite rädd och kom i gång i slutet av eftermiddagen. När han sedan somnade var det bara att klä på sig och gå hem. Idag var det en bra dag, sonen sov länge, åt bra och var allmänt glad.Tack Jennie för ett trevligt initiativ och det var verkligen en skön eftermiddag ute hos er i Slavsta. Nu har man varit där åxå.

Av Anna - 14 mars 2007 18:51

Var ute och gick på eftermiddagen i det fina och varma vårvädret. Handlade lite inför middagen på Willys och stötte på Telenor. De stod och försökte fiska kunder. Eftersom jag redan är kund frågade jag när jag skulle få en ny mobil, som utlovat i mars. Tydligen får alla Telenor kunder ny telefon när abonnemanget gått ut, tänkte bara kolla när det var dags för mig. Visade sig att det var högtid, så jag valde bland telefoner och funderade. Först tänkte jag ta den som var sötast, men den hade inte så mycket funktioner och jag kände mig plötsligt tveksam. Nä, det blev en mycket coolare telefon- minns inte vad den hette. De skulle skicka den med post för deras server var tydligen nedstängd. Hoppas bara det funkar. Åhhhh jag är så nyfiken på min nya telefon. Längtar typ ihjäl mig efter den.

Av Anna - 13 mars 2007 20:56

Idag på öppna föskolan pratade jag en del med Edvins mamma. Istället för att fika på öppna förskolan bjöd hon hem mig till sig. Det var verkligen jättetrevligt. Kul med nya bekantskaper. Visste ärligt talat inte ens vad hon hette, kallade henne helt enkelt Edvins mamma men det visade sig när telefonen ringde att hon hette Marie. Skönt att telen ringde så jag slapp fråga. Har dock ingen aning om hennes ålder ellr nåt sånt. Spännande.Har haft jordens dunkande huvdvärk hela dagen. Inget kaffe- det var slut hemma. Tog två alvedon för att dämpa det västa, men det funkade inte. Gick hela förmiddagen och drömde om kaffe. Kom hem till Marie och Edvin, drack tre koppar kaffe. Gissa om de var gott. Jag njöt som aldrig förr. Gick upp till min sambos jobb för att handla lite. Kom hem och plockade in varorna, då säger sambon: Köpte du inget kaffe? WHAT??? Hur i hela fridens namn kunde jag glöma? Jaha ska dagen fortsätta på samma vis i morgon då eller? Jag blir tokig!!!!

Av Anna - 13 mars 2007 11:25

Såååååååå himla ljuvligt nu när våren är här. Tittar på Efter tion med Maolu och de visar tulpaner. Vill bara springa till affären och handla en stor härlig tulpanbukett, de är så vackra. Tydligen fick tittarna maila in till tulpanexperten som var där och nåon skrev "jag har nog blivit vuxen för jag älskar tulpaner nu". Lite så känner jag åxå. För bara ett par år sedan gillade jag inte alls tulpaner. Men nu, ojojoj, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha!

Av Anna - 13 mars 2007 09:41

Igår kväll var det ju som vanligt på måndagar Cityakuten- det bästa som kanske någonsing visats i TV, förrutom VÄNNER såklart. Hade fixat te och filt till klockan 21 men somnade. Typiskt. Jag hann se halva, sen mitt under ett reklamavbrott somande jag. Vaknade när min sambo kom in och ryckte fjärrkontrollen ur handen på mig. "Dags att sova kanske", så det var bara gå och borsta tänderna. Trist, nu fick jag inte se hur det slutade och jag måste vänta till nästa vecka för att se fortsättningen.Det var längesedan jag somnade i soffan, så jag va nog helt slut.Appråpå slut, kaffet är slut här hemma. Ska på öppna förskolan i eftermiddag men fikat är inte förrän halv tre. Har världens huvuvärk, tänkte ett tag att jag skulle ringa på hos grannen och fråga om man kunde få tigga några skedar. Känns dumt men jag är så sjukt kaffesugen. Typiskt, bara för att vi inte har nåt hemma.

Av Anna - 12 mars 2007 19:16

.. håller våra grannar ovanför oss på med? Jag håller på att bli tokig på dem. De dunsar i vårat tak varenda kväll. Börjar undra om det är så att de kör några konstiga Dance moves, som ingen tidigare skådat. Nä, snart kommer jag lägga en arg lapp i deras låda. Bor man i lägenhet måste man ju förhelsike visa lite hänsyn!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Anna - 12 mars 2007 19:03

Finns det någon som inte älskar VÄNNER? Jag kan inte leva utan dem. Just nu visar de avsnitt som jag lyckats missa, trots att jag har nästan alla VÄNNER avsnitt på VHS. Åh, kvällen är räddad när Chandler, Joey, Pheobe, Monica, Ross och Rachel gör entré i vardagsrummet. JAg kan skratta i hjäl mig åt dem.Tillbaka till verkligheten. Idag har jag och sonen varit på långpromenad med Karin, Simon och Karins man. Vi började gå mot Brantingstorg- där vi fikade. När jag sedan trodde vi var på väg till en affär för att handla, stannade de hungriga turturduvorna till på MAX. Jag kan lova att det såg väldigt gott ut med hamburgare men jag var faktiskt inte hungrig. Kom hem strax innan 17 tiden och nu har jag och sonen duschat och han har somnat inför natten. Jag sitter här framför TV:n och nujuter av ett vänneravsnitt jag aldrig sett tidigare.

Ovido - Quiz & Flashcards