Alla inlägg under mars 2007

Av Anna - 5 mars 2007 09:17

Jaha då har jag kommit till den dagen jag fasat för i typ hela mitt liv. Måste sätta mig och skriva CV, vet överhuvudtaget inte hur man gör, vad som ska stå eller hur den ska se ut. Har aldrig skrivit en på allvar och skulle behöva hjälp av ett proffs. Johanna jag vet att du kan och Annica du jobbar ju på din. Hjälp mig, kom med tips och ideér. Måste börja söka lite jobb till hösten. Har förvisso hittat ett par på ams men de flesta är i Stockholm, kommer man palla det? Har ju inget körkort så det kanske inte kommer funka ändå. Hatar att söka jobb, känner mig helt usel och det är ju det sämta man kan göra vid dessa tillfällen. Ska samla mod till mig under dagen så att jag vågar ringa runt lite i morgon. Uhhhhh, har redan handsvett och panik.

Av Anna - 5 mars 2007 09:09

Nu är det slut på frosseri och omröstning av min semelstatisktik som jag hållt på under februari. Ni som röstat, tacka för eran medverkan och ni som inte röstat, trist att ni inte velat delta. Kan tänka mig att det hänger ihop med er som jag vet läser men som av någon underlig anledning inte vill kommentera. Ni vet precis vilka ni är.Frågan i denna ömröstningsomgång löd:Hur många semlor äter du på ett år?0-2: 35%2-4: 35%4 eller fler: 30%Som ni själva ser är det väldigt jämt och det kan ju bara betyda att semlorna är väldigt goda och omtyckta, inte bara av Ture Sventon...

Av Anna - 4 mars 2007 19:10

Åh vad jag blev rörd när jag öppnade bildörren och sonen log med hela ansiktet mot mig, ieftermiddags när han så äntligen kom hem. Jag fällde ett par tårar av ren lycka, jag kan inte fatta att det känts så tomt utan honom under dagen. Ett par timmar går an men inte mer än ett dygn. Visst har jag även saknat min underbara sambo, men honom har jag varit i från förrut, så det var int elika jobbigt. Nä, hela dagen har jag saknat min ljuvliga lilla kille occ när han kom hem kunde jag inte hålla tillbaka mina mammakänslor.Seperationsångesten är ett faktum!!!!

Av Anna - 4 mars 2007 15:53

Äntligen är min sambo och son på väg hem. De har varit hos svärföräldrarna i helgen då jag haft tjejekväll på lördagskvällen. Åhhhhhhhhhhhhh vad jag längtar efter de båda. Jag kommer krama ihjäl dem när de kommer. Det funkade jättebra i går när de inte var här men idag, usch vad jag har längtat efter dem båda!

Av Anna - 4 mars 2007 15:06

Har jag legat på soffan hela dagen i dag och slängt i mig bakispizza efter min lilla tjejkväll med massor av rödvin i gårkväll? Nä, det har inte riktigt varit så. Visserligen sov jag til 9,30 (typ rekord) men efter det skulle det diskas, och fixas i lägenheten. Precis som vanligt. Gjorde i ordning frukost och satte på film, skulle hämta mer juice- ja då spillde jag ut en hel liter juice i kylen. Vad fint, då blev kylen ordentligt urtorkad åxå. Är det inte konstigt? Var för kan inte jag bara ligga på soffan och koppla av? Varför måste jag fixa med allt jämt? Begriper inte varför det är så. Jag tycker själv att det skulle vara skönt att slippa bry mig men jag pallar inte det.Kvällen var verkligen kanon tykcer jag. Vi åt mina pajer och en kladdkaka som jag bakat. Därefter satt vi och snackade, drak vin och åt chips. Musiken som rullade var blandad. Hade gjort två skivor själv som jag tycket var bra, men på min uppmaning hade folk tagit med egen musik så vi lyssnade även på det. Vissa gick hem tidigt, andra lite senare och Annica stannade till 02,30. Det var supernice, bara sitta och snacka med vin i handen och musik i bakgrunden. Jag hade en trevlig kväll och jag hoppas att ni som var här åxå hade det.

Av Anna - 2 mars 2007 13:34

Tänk vilke tid det tar att förbereda för lite trevligt med sina vänner. Sambon tyckte jag skulle fira att jag ska vara barnledig och har slutat amma med en lite tjejkväll. Det ska bli jättetrevligt. Men vilken tid det tar att förbereda. Håller just nu på att baka en cheddar och skinkpaj, tänkte åxå hinna med tacopajen idag. Problemet uppstod genast när jag tittade i kylen efter att jag kommit hem från stan. Jaha, vad fint, har ingen creme fraiche. Brukar alltid ha en mängd burkar sånt stående i kylen. Det finns två alternativ, antingen går jag och sonen ytterligare en promenad och svettas med alla på affären elelr så kan sambon handla innan han åker hem. Han jobbar ju trots allt på en affär. Har ännu inte bestämt mig. Sen måste jag dammsuga igen, trots att jag städade i tisdags så måste det göras igen. Kul att ta hem folk och det ser ut som dammråttorna har kalas på vardagsrummsgolvet. Nä, det måste jag göra nåt åt åxå. Mycket förberedelser. Skulle behöva hinna baka en kaka åxå, du ser- vart tar denna dagen vägen?I morse gick vi ner på stan sonen och jag för att väga mig. Det var länge sedan jag var där men jag hade gått ner ytterligare 7 hg. Konstigt. Det blev ju en semla igår till kaffet. Nåväl det är ju alltid positivt. Konsulenten Anna blev jätteglad över att se oss och det kändes ju skönt att hon saknat oss. Nu måste jag kolla pajen.

Av Anna - 1 mars 2007 21:52

Måste bara tillägga, har plats 56 på bland de mest aktiva bloggarna. Hur kul som helst. Nu ska jag sova och drömma om vad jag ska skriva om i morgon- då det är fredag. Vi får helt enkelt se vad morgondagen har att bidra med. Peace out!

Av Anna - 1 mars 2007 21:35

Jag avskyr verkligen att gå och handla mat. Tänkte det kunde vara smart att handla en torsdag förmiddag istället för att handla en fredag eftermiddag. Visst, inte lika mycket folk men vad gör alla pensionärer? Jag begriper inte varför de alltid måste ut och handla när jag är på affären. Har inget emot pensionärer men herregud, vad de trängs. Jag blir så stressad och glömmer ofta hälften, blev inte bättre av att jag tappade bort min lista, redan vid den färsta varan som damp ner i korgen- gurkan.Det blev ganska mycket inhandlat så jag tog hjälp av Johanna. Ringde och väckte henne i (för mig förmiddags) morse, strax innan 10. Hon kom efter en och en halv timme och vi begav oss.På min lista stod det egentligen inte så många saker men som sagt, det blev en hel del mer. Inkulsive två semlor, en till mig- utan mandelmassa och en till Johanna såklart. Vi gick hem, lagade lunch och svullade semlor. Har nu brutit min vana trogen att inte äta mer än två på ett år. Är uppe i tre nu...kan inte tänka mig att det blir fler, men man vet inte. Har någon förresten missat min semelomröstning?I så fall, rösta!!!!!!!!Inget på TV på torsdagar. Har kollat på TV:4+ "Vad blir det för mat" med Per Moberg, så jäkla skön, han kladdar, spiller och svettas som en gnu. Inte precis det man är van att se TVkockar göra. Nä, det var bästa programmet ikväll. Ska nog gå och lägga mig. Håller på och läser en bra bok som jag inte orkar läsa mer än ett kapitel ur i taget. Som småbarnsförälder är man ju trött frammåt kvällningen!Godnattis på er alla som läser om mina dagar och funderingar. OBS! GLÖM INTE ATT RÖSTA och GLÖM INTE ATT LÄMNA SMÅ KOMMENTARER! Ni som kommenterar, en stor kram till er, ni vet vilka ni är!

Ovido - Quiz & Flashcards