Alla inlägg under april 2007

Av Anna - 24 april 2007 14:05

Här sitter jag på min balkong och lapar sol. Försöker hinna med de sista solstrålarna innan solen går över till andra sidan huset. Lite trist att vi bara ha förmiddagssol, fast å andra sidan är ju klockan efter 14 nu så det är väl ändå helt ok. Kaffe och lite sol, kan inte bli bättre. Sonen sover så jag har suttit och njutit i godanro, nåt som inte skulle funka annars då han inte nöjer sig med att sitta still.

Oj, nu visar sig några solstrålar igen, måste passa på lite till.

Av Anna - 24 april 2007 12:39

På med galonisar oich ut i det fina vädret.

Här gungas det och sedan lekte vi i sandlådan.

Av Anna - 24 april 2007 07:46

Kommer inte i håg mina otäcka drömmar jag hade i natt, jag vet bara att de kommer från boken jag läste ut igår. Jag har läst Stenhuggaren av Camilla Läckberg. kanonbok, den fängslade mig från  första sekund och jag har verkligen längtat efter boken under dagarna till att få gå och lägga mig och läsa. Nu är den slut ch jag måste läsa nån bok som är nästan lika bra nu, det blir svårt att hitta. Pernilla, har du någon bra bok till mig?

Av Anna - 23 april 2007 19:20

Lilleman och jag tog en promenad till Gränby Centrum och kolla vad vi såg vi d Gränby 4H gård. Är inte killingar ett sant vårtecken så vet jag inte längre vad jag ska tro.

Av Anna - 23 april 2007 12:11

jaha då var det dags för taskigt väder igen. Tycker det har varit dåligt väder en längre tid nu och längtar tills det att man verkligen inte vill vara inne. När jag vaknade i morse tänkte jag att det bli en innomhusdag idag, tvätta, städa lite och kanske bara slappa. Men såhär allt efter det att dagen flyger förbi kanske jag inte har lust att var ainne hela dagen. Måste ju handla lite, kanske kan jag och sonen gunga lite åxå. Ja vi får se, nu sover lilleman och jag ska äta lite lunch. Dessutom har jag ju hunnit tvätta två maskiner redan och håller på med den tredje. Måste ju göra lite annat än att bara ta hand om allt tråkigt. Fast det är klart, fönstren behöver få sig en rejäl omgång åxå. Nu helt plötsligt känns det som att jag inte kommer ut alls under dagen, finns så mycket att göra.

Av Anna - 22 april 2007 21:03

Svärmors 50 år fest blev verkligen lyckad. Massa god mat och en hel del dryck blev det. Kaffe och tårta och ännu mera drickbart. För det mesta hängde jag i köket med några av sambons kusiner, vi ahde skitkul, vet egentligen inte vad vi pratade om eller vad som var så kul, men kul var det. Frammåt små timmarna var vi sugna på att gå ut, måste varit alkoholen som talade. Jag brukar inte hänga på krogen och inte heller brukar jag vara den som orkar vara vaken. Till krogen kom vi, Joar blå, som den heter i Enköping. Inträde 100 kroner och sedan var det fullt ös. Trots att jag hade lyckats fått i mig en hel del vin och avec slank det ner två baccardi breezer och en halv öl. Jo jag var på G, det kan jag lova. Dansade och hade riktigt kul, känns som att det var länge sedan jag hade så kul när jag var ute. Roligast var att jag träffade min gammla vapendragar från tiden då jag bodde i Enköping, Soffe. Helt underbart var det att träffa henne igen och vi bör nummer och skulle höras. Herregud vad jag har saknat henne och våra helt galan upptåg. I säng kom vi inte  förrän strax efter 4 i morse och sonen vaknade som vanligt vid 6,30. Hade redan innan gjort upp att svärmor skulle ta honom på morgonen och det funkade ju hur bra som helst, sov ända till 10,10. Länge sedan man kunde ligga så länge och sussa kudden.


I eftermiddags kom Linus och hämtade oss, min sambo kunde inte köra, av förklarliga skäl. Vi satt bara i bilen och mådde allmänt illa när han körde oss hem till dem. Vi fikade och grillade korv. Synd att vädret inte var bättre, då hade vi kunnat sitta ute och äta men det funkar ju att grilla ute och äta inne. Både sambon och jag tycker att det är supertrevligt att hänga med Linus och Martina (och deras två små gullisar), det är synd att tiden inte räcker till för att träffas oftare.

Nu är det dags att krypa till kojs och försöka hinna läsa lite bok innan man somnar som en stock, det är tufft att vara på kalajs, man är inte riktigt männsika dagen efter.

Av Anna - 21 april 2007 13:06

SDitter i min sons farbrors rum i Enköping, hemma hos svärisarna. Det ska städas och lagas en massa mat, det blir 50 års fest ikväll här. Min svärmor har ju i fyllt the big 50 i förra månaden. Stora släkten kommer så det ska fixas en hel del. Jag och sonen anlände redan strax efter 10 i morse för att hinna gå på vårmarknad och vara lite behjälpliga.


Therez gumman, om du läser detta, STORT GRATTIS PÅ DIN DAG!

Av Anna - 20 april 2007 18:59

Therez, kan bara säga att du inte behöver oroa dig för att jag skulle vara brunare än dig. Vädret här har slagit om från härligt, varmt och soligt vårväder till mörkt, trist, regnigt och framförallt blåsigt (läs stormigt) höstväder. Tog bussen till IKEA för att handla billigt gardintyg, endast en femma metern, tänkte fixa nya köksgardiner nu till våren. Kan bara meddela att det inte fanns en gnutta av det billiga tygerna kvar så jag bestämde mig för att ta en skön promenad hem. Promenad blev det men inte det minsta skön. Har nog aldrig varit så slut efter en promenad tidigare. Visst är det en bit att gå mellan IKEA och mitt hem, men den vägen har jag gått tidigare. Nä, nu blåste det hela tiden rakt in i min luva och jacka, det var inte kul. Kom in på Gränby centrum och var helt knallröd i ansiktet. Det var inte så lätt att gå i denna motvind. Sonen däremot han sov som en stock ner bäddadad i vagnen och verkade inte störas av stormen som härjade runt honom. Ibland avundas man de små liven.


I förmiddags pratade jag med min underbara vän Jessica, herregud vad det var länge sedan. Det visade sig även på klockan för när vi hade lagt på hade vi pratat i två timmar och arton minuter. Är det klokt? Egentligen blev ingen av oss förvånade, vi brukar kunna prata bort hela dagar utan att märka att tiden bara rinner iväg. Längtar tills vi ses, vilket inte är allt för långt borta i tiden- skönt!

Ovido - Quiz & Flashcards