Alla inlägg under april 2007

Av Anna - 11 april 2007 07:52

Har en känsla av att denna dag kommer bli underbar. Det är fortfarande ganska tidigt på dagen och solen skiner redan och himmlen är underbart blå. Det måste bara bli en skön långpromenad och kanske en kaffe i solen...

Av Anna - 10 april 2007 18:39

Idag började dagen med att jag vaknade före lilleman. Skönt, jag låg kvar i sängen och läste min bok, nåt jag inte hunnit göra på länge. Promenad till Brantingstorg och möta Pernilla. Handla och sedan hem till mig och fika. Lunch hann vi me och ytterligare en kopp kaffe innan hon kände att det var dags att trava hemmåt. Under tiden hon var här passade jag på att låta tvättmaskinen rulla på, herregud vad tvätt vi har. Tre maskiner har körts idag och det är minst tre kvar. Måste vänta tills tvätten torkat eftersom de båda ställningarna är överfulla. Därför blir det mer tvätta av i morgon, att man aldrig kan bli klar.I kväll väntar lugn och ro, kolla Äntligen hemma och sedan lägga mig i sängen och fortsätta läsa min bok. Undrar förresten om jag vunnit en sitt puff från förra veckans Äntligen hemma program. Hoppas, hoppas, de är så underbara... men inte helt gratis dock. Måste försöka ta reda på hur det ligger till med någon eventuell vinst där.

Av Anna - 10 april 2007 07:28

Finns det nåt ljuvligare än att sova i egen säng efter att man varit borta ett par nätter, i detta fall nästan en vecka. Jag har sovit som en stock hela natten, sambon med och även lilleman. Helt underbart. Håller tummarna för kanon väder under dagen så att man kan ta en lång och uppfriskande promenad mellan tvättningen. Usch vad jag har mycket tvätt att ta hand om. Skönt blir det när allt är torrt och ligger rent och goddoftande i sina lådor... Längtar....

Av Anna - 9 april 2007 21:05

Helgen blev lite längre än vad vi hade planerat. Egentligen skulle jag och sambon träffas i Enköping i går, äta påskmiddag hos svärföräldrarna och sedan åka hem. Men, nu råkade sambons bror och hans flickvän vara på besök från Jönköping och dem hade vi inte träffat sedan januari så vi stannade en natt åxå. Det var trevligt och vi avslutade påskhelgen med Taco hemma hos oss här i Uppsala, jag, sambon, svärföräldrarna, lilleman såklart och faster och farbröder. Det var jättetrevligt. Tur att jag städade innan jag lämnade stan i onsdags....Åhhhhhhhhhhhhhhhhh det är så skönt att vara hemma, jag kan inte vänta tills det är dags att krypa ner i min egna säng och bara njuta av min bok. Har haft med mig bok under helgen (och en i reserv) men har inte hunnit läsa alls. Det har tagit hårt på krafterna med två små killar som lekt livligt, inte nödvändigtvis tillsammans men de har lekt ialla fall. Vår lilla kille var livrädd för kusinen så det kändes lite trist, han grinade så fort han såg kusin Eric efter ett tag, trodde att han kanske skulle vänja sig men det gjorde han inte. Tråkigt, hoppas det går över. Eric kommer ju komma hit och hälsa på imaj så jag hoppas sonen tuffar till sig tills dess.Nä, nu är det dags att pussa på sambon jag inte sett på riktigt på flera dagar och så är det ju Cityakuten åxå. Nice med lördagar.... bästa TVdagen!Ronny, sorry men jag hade inte vägarna förbi Helsingborg eller Väla så jag hann inte ringa. Vi hade fullt upp med trädgårdsarbete och familjemys under helgen, Hoppas du inte blir besviken. Känndes dumt att ringa och sedan ändå inte ha tid att ses. Jag tänkte dock på dig hjärat! Kram

Av Anna - 5 april 2007 07:40

Hit kom vi igår kväll och det var lite små kaos innan vi äntligen kunde sätta oss ner och äta middag. Eftersom vi ska åka till min bror och hans familj i Skåne idag (efter mina föräldrar varit på jobb) så skulle allt vara fixat och klart innan maten, av någon konstig anledning. Middagen åt vi sent, närmare klockan 20 men den var god och vi umgicks och pratade över ett par glas vin. Alltid lika ljuvligt med vin till maten. Sonen somnade och sov efter en stund av oroligheter och vi (jag och sambon) satt nästan som på nålar för att han inte skulle vakna, medan föräldrarna förde sitt vanliga race, dvs så högt du kan prata, dessto bättre. Så högt och ljudligt du bara kan ska lådor dras ut, det ska gärna skrikas åxå över hela huset. Ja, det där med att ta hänsyn till andra kan jag inte riktigt säga att mina föräldrar är särskilt bra på. Missförstå mig inte, jag menar inte att det ska vara knäpptyst men måste det pratas med STORA bokstäver verend gång man ska till att säga nåt?

Av Anna - 4 april 2007 09:27

Nu har jag stängt min omröstning om aktiviteter för en tråkig dag.26.9% skrev att de sitter vid datorn och googlar runt på nätet medan 15,4% ägnar en tråkig dag åt att ringa runt till alla vänner.11,5% leker med mobilen för att fördriva tiden och 7,7% kallar den trista dagen för skönhetsdag och tar hand om sitt yttre.11,5% ligger och lyssnar på musik samtidigt som det var hela 19,2% som städade och gjorde rent i hemmet. 7,7% av alla 26 som röstat denna gång använder en långtråkig dag till att baka nåt gott. Tack för alla era tips, nu vet jag verkligen vad man kan göra en tråkig dag.

Av Anna - 4 april 2007 09:06

... i eftermiddag åker vi till mina föräldrar och i morgon drar vi vidare till Skåne för att hälsa på min bror och hans familj under påskhelgen. Samobon får tyvärr stanna hemma, nån måste ju jobba åxå. Känns trist att han inte kan följa med- men så är det ibland. Packar var det ja. Gud vad det är svårt att veta vad man ska ha med sig, blir det varmt, eller kallt. Galonisar til sonen, ombyten till hundra måste åxå me, särskilt med tanke på hur han dräller när han äter... ja inte helt enkelt. Har typ lagt fram hur mycket som helst, undrar om allt få plats i väskan...hoppas!

Av Anna - 3 april 2007 19:53

Så börjar då Äntligen hemma på tv4 igen. Jag har visserligen nöjt med mig Bygglov och det har varit kul att se men måste medge att jag är jätteglad för denna säsongspremiär. Ska göra mig lite te och plocka fram godiset jag inhandlat på ICA MAXI för 2,90 kg. Kanon pris och det är faktiskt bara då jag brukar handla lösgodis. Åh vad det ska bli mysigt.I går fick jag ligga i sovrummet och kolla TV eftersom jag inte ville se samma program som min sambo. Han kollade på sista semifianlmatchen mellan HV71 och MoDo på kalan5, tyvärr åkte HV ut. Jag var så trött igår så när jag lagt mig tillrätta på sängen med filt och tända ljus somnade jag. Klockan var inte mer är 20,15. Mitt i Design Thomas och Simon somnade jag och vaknade 21,30. Då hade jag dessutom missat halva Cityakuten. Bara att borsta tänderna och lägga mig under lakanet med min bok. Orkade inte ens läsa ett kapitel, somnade och sov så hårt, hörde inte ens när sambon kom och lade sig efter Prison Break. Ibland undrar jag om det är nyttigt att fara och flänga runt som ett torrt yrväder. Jag blev nog trött av min dag i Stockholm, för mycket intryck och för mycket spänning som släppte tror jag.Nu dags för Äntligen hemma!!!

Ovido - Quiz & Flashcards