Alla inlägg under april 2007

Av Anna - 20 april 2007 06:59

VA?? Är det verkligen ännu en repris av Beverly Hills som visas på vardagsmorna på TV3? HAr de inte visat denna serie typ hundratusentals gånger? Kommer på mig själv att sitta som klistrat, fast jag sett alla avsnitt, vem har kunnat missa när det gått i så många omgångar? Ja nu sitter jag här och förundras över serien, den är så dålig men ändå så full av nostalgi.

Av Anna - 19 april 2007 19:00

Vad är det som händer egentligen? Helt plötsligt visade sig solen och det såg ut att bli en fin kväll, sen en minut senare öste regnet ner, åskan dundrade och blixten syntes till i ett par omgångar, inga dåliga blixtrar heller. Sen kom haglet. Stackars alla vackra vår blommor som så förväntansfullt kommit upp ur jorden för att få glänsa lite i den varma vårsolen....

Hur som helst, nu verkar det som att ovädret flugit förbi och det börjar klarna upp lite, ingen sol men ändå ljusnar himlen lite. Är detta ett aprilskämt eller är det ett helt vanligt aprilväder..?

Av Anna - 19 april 2007 17:22

Alledeles nyss hade våren kommit med besked, värme och solsken. Så idag  rena rama höstvädret skulle jag vilja kalla det. Påbörjade min proemnad i regn men det övergick till uppehåll och i slutet av rutten var det till och med blå himmel. Nu när jag tittar ut så är hinlen återigen grå och det ser mörkt ut. Kommer nog regna hela kvällen, men det spelar ju inte mig någon roll då är man ju inne.

Kommer nog tända mina ljus tidigare ikväll, trots att jag har tänt lite lampor i hemmet så är det ändå mörkt här inne. Älskar att tända ljus det blir så fint och mysigt. Skönt att sitta med en kopp te och mysa i skenet från ljus när man sitter i soffan med filt.

Av Anna - 19 april 2007 08:27

Johanna var här på middag igår kväll. Det var kul att ses igen, det var allt för längesedan sist tycker jag. Jag lagade iordning feta fyllda färsbiffar, kokade potatis och gjorde sallad. Det blev lika gott som det brukar bli. Till efterätt åt vi GBs underbara Hasselnöts glass och drack te. Mumsigt värre. Sen kollade vi gammla kort och pratade massor. Johanna är en sån person somman blir glad av, vet inte vad det beror på men när jag träffar henne så blir jag glad.

När Johanna begav sig hemmåt vardet dags att borsta tänderna och återgå till mordet i Fjällbacka som Camilla Läckberg skriver om i "Stenhuggaren", en väldigt bra bok. Tyvärr jhar jag inte så många sidor kvar och jag fasar för den dagen då boken är slut. Gör alltid det när jag läser en bra bok, skulle vilja läsa mer. Måste köpa hennes bok "Isprinsessan" åxå.

Av Anna - 18 april 2007 08:22

Jag skulle vilja ha massa pengar, tänk om man kunde vinna på Triss eller Lotto ellr nåt, fast det är ju klart, få måst eman ju spela åxå. Visst att det fanns en hake. Hade jag massa pengar då skulle jag satsa mycket på att få i ordning lägenheten. Vi har bott i denna trea sedan augusti och den är långt ifrån klar. Skulle vilja fixa i sovrum och på balkongen sen skulle det vara lite nice md nya gardiner, lite tavlor i de andra rummen och kanske lite annat pyssel.

Dessutom skulle jag ut och resa, kanske inte så långt, men vad sägs om att möta våren i London, gå runt i Hyde Park och bara njuta av alla blommor, ute serveringar och njuta av att det är vår. Nästa resmål skulle nog vara till solen, turkiet är ju ljuvligt, varmt och skönt. New York står åxå på min lista över outforskade resmål, dit vill jag absolut komma en dag.

Ja det är bara att drömma vidare.

Av Anna - 17 april 2007 21:27

Idag var det premiär för sandlådan. På med galonisarna, börjar bli ett av sonens mest använda plagg, och ut i sandlådan. sambon kom då på att vi inte inhandlat några roliga lekgrejer till detta ändamål. Iväg med son i bilen för att handla hink och spade. Kom hem med hink och kratta och sedan skulle det lekas. Tydligen gillade sonen att sitta och leka i sandlådan för han såg väldigt nöjd ut där han satt. Själv tröttnade man ganska snart och vi förflyttades oss till gungorna, det var åxå nåt som föll det lilla barnet på läppen. Nåt som han däremot inte blev överförtjust i var rutchkanan, synd, den tyckte vi föräldrar var roligast.

Nåväl, så är det väl här i livet. All lek tröttade ut Lilleman och in för lunch och sova lite middag.


Efter sovstunden kom Karin, Sidde och Simon för att fika och hjälpa oss att sätta upp en hylla i badrummet. Det blev verkligen jättebra, ett helt nytt rum faktiskt. Tack för hjälpen Sidde, vi kommer nog med all säkerhet använda oss av dina tjänster igen. Dessutom är vi ju skyldiga typ hundratals fika, det verkar som att vi har mycket att bjuda igen på.

Tack alla fall för hjälpen, vi är evigt tacksamma!

Kram på er alla tre!

Av Anna - 17 april 2007 08:42

Älskar när min sambo är ledig. Vi har så mycket vi måste göra då och idag är det inget undantag. Vi behöver visserligen inte städa, det hann vi göra lite snabbt i söndags,, men det finns alltid saker att göra. Nu har han vaknat precis min kära sambo så det blir väl lite frukost först innan vi sparkar igång dagen med aktiviteter.

Av Anna - 16 april 2007 19:13

Det finns inget program jag ser framemot varje vecka som ännu ett avsnitt av Cityakuten och idag... inget. Det var visst säsongsavslutning förra veckan. Jaha, hur känns detta? Inte alls bra.

Men som tur är har jag min ljuvliga Camilla Läckberg bok om jag faktiskt längtar efter att få läsa lite ur. Vakande 05,50 i morse och sonen vaknade inte förrän 07,15 så jag hade gått om tid på mig att läsa en hel del.

Tänk, tiden bara flög iväg. Inget går upp mot en underbar bok, en sån man bara inte vill lägga ifrån nsig. komemr därför gå och lägga mig efter

"Simon och Thomas design", dvs klockan 21 så jag orkar och hinner läsa lite inna ndet är dags att släcka lampan för kvällen.

Ovido - Quiz & Flashcards